Vi er på jakt etter flere dyktige medarbeidere

Elkem Bremanger - Operatører

Elkem Bremanger ligger i Svelgen i Vestland fylke, og produserer silisium- og ferrrosilisium-materialer som muliggjør det grønne skiftet. Svelgen er omringet av fantastisk natur, med spektakulære fjell og flotte fjorder på alle kanter. 

Vi ser etter fremtidens arbeidstakere, med lidenskap for bærekraft, teknologi og kontinuerlig forbedring. Som operatør ved Elkem Bremanger trenger vi dyktige personer som med sin stå-på-vilje, evne til å tilpasse seg og dedikasjon, kan hjelpe verket med å stake ut kursen inn i fremtiden med gode og robuste løsninger. 

Vi vil se stor utvikling på flere områder på verket de kommende år, og søker etter deg som ønsker å være med på ferden!

Vi søker etter flere operatører ved flere av våre produksjonsavdelinger. 

-       Ovn 5

-       Silgrain

-       Ovn 2-4

-       Superseed

-       Ildfast

For avdelingen Ildfast er arbeidstiden dagtid, mens for de andre avdelingene er arbeidstiden 5-skift. 

De viktigste arbeidsoppgavene er: 

  • Sette seg inn i og følge opp gjeldende instrukser og jobb-beskrivelser
  • Kontinuerlige forbedringer som en del av de daglige arbeidsoppgavene
  • Bruke enkle dataverktøy
  • Utføre arbeid i forbindelse med den daglige driften etter gjeldende krav til kvalitet og HMS

Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner: 

  • Fortrinnsvis fagbrev i kjemi-/prosess/produksjonsteknikk
  • Sertifikat klasse B
  • Gode HMS- holdninger
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team
  • Beherske norsk, både muntlig og skriftlig

I tilfelle interne overflyttinger, kan det bli behov for operatører i andre avdelinger. Søkere i denne prosessen vil derfor bli vurdert for andre avdelinger også. 

 

Fylke:  Vestland
Jobbtype:  Fast
Heltid/Deltid:  Heltid
Arbeidstid:  Skift / turnus / arbeidstidsordning
Søknadsfrist:  11.06.2023
Arbeidssted:  Elkem Bremanger
Kontaktpersoner:  Trudi Vågene, tlf:  +47 91138522 mob:  +47 91138522
[Søk her] [Skriv ut]

Elkem ble etablert i 1904 og har over 7000 ansatte globalt. Vi er en bærekraftsleder, og tilbyr avanserte materialløsninger inkludert: silikoner, silisiumprodukter og karbonløsninger, som hjelper kundene våre med å levere innovasjon innen områdene: elektrisk mobilitet, digital kommunikasjon, helse og personlig pleie samt smartere og mer bærekraftige byer. Elkem er notert på Oslo Børs (ticker: ELK). www.elkem.com.
Vi er forpliktet til å bygge et mangfoldig, rettferdig og inkluderende arbeidsmiljø der alles bidrag blir verdsatt. Vi oppfordrer søknader fra ulike bakgrunner, inkludert: alder, kjønn, religion, rase, nasjonal eller etnisk opprinnelse, kulturell bakgrunn, sosial gruppe, funksjonshemming, seksuell legning, sivilstatus eller annen beskyttet status.

Elkem Bremanger har 220 ansatte og er en internasjonal høykompetansebedrift med produksjon av ferrolegeringer, silisiummetall, kjemikalier og microsilica. Hovedkundene til bedriften er innen elektronikk, solceller, vindmøller og bilindustrien. Bedriften ligger i Svelgen, 50 km fra Florø, i en natur med mildt kystklima med gode jakt- og fiskemuligheter i området. Svelgen er kommunesentrum med kommuneadministrasjon, idrettshall, skoler m.m. Elkem Bremanger er den største arbeidsplassen i distriktet og har et moderne og framtidsrettet industrianlegg og organisasjon.