Vil du bli en del av et prosjektteam som planlegger og gjennomfører tverrfaglige industriprosjekter?

Prosjektplanlegger

Elkem Silicon Product (ESP) divisjonen har en bred og spennende prosjektportefølje og ønsker å styrke prosjektteamet med en Prosjektplanlegger. Som vår nye Prosjektplanlegger vil du bli del av divisjonens teknologi- og prosjektmiljø som bidrar til å utvikle våre produksjonsanlegg med fokus på driftssikre og miljøvennlige løsninger. Avdelingen Technology & Projects består av ca 40 ansatte i Oslo og Kristiansand som dekker de fleste disipliner for teknologiutvikling- og investeringsprosjekter globalt. 

Som Prosjektplanlegger får du ansvar for planleggingsprosessen og planlegging i et utvalg av våre prosjekter på 10-500 MNOK.

De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

 • Ansvarlig for planleggingsdisiplinen i ESP; utvikle og vedlikeholde prosessene prosjektene skal følge ved fremdriftsplanlegging og -oppfølging.
 • Gi opplæring og støtte til personell på andre prosjekter enn de du selv er en del av, slik at de effektivt kan følge disse prosessene. 
 • Kvalitetssikre prosjektplaner.
 • Planlegge prosjekter; utarbeidelse av hovedtidsplan, prosjekteringsplaner og stansplaner.
 • Aktivt evaluere prosjektfremdrift for å identifisere potensielle risikoområder og endringer i planene.
 • Månedlig prosjektrapportering innenfor fremdrift og på tilstøtende deler av prosjektstatus.
 • Tett samarbeid med prosjektledere, delprosjektledere, innkjøp og økonomi.

Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Høyere økonomisk eller teknisk utdannelse på bachelor- eller masternivå
 • Minimum 3-5 års erfaring fra planlegging av tverrfaglige investeringsprosjekter
 • Erfaring med relevante IT-verktøy, samt sterke Project - og systemferdigheter
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Du må like å jobbe i team. Arbeidshverdagen i divisjonen og prosjektene kan være hektisk, og for å lykkes i rollen må du evne å ha god oversikt, omstille deg raskt, samt skille mellom viktige og mindre viktige oppgaver. Du er kjent for å være nøye og leveranseorientert. Kombinasjonen av rutinearbeid og mer analytiske oppgaver er noe du verdsetter og som gir deg energi.

Vi kan tilby deg en variert og spennende stilling i et internasjonalt selskap i vekst. Hos oss er det uformelt og godt arbeidsmiljø og tett kontakt mellom ansatte og ledere på alle nivåer. Vi kan tilby personlig utvikling og karrieremuligheter, konkurransedyktig lønn og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Stillingen rapporterer til ESP Project Portfolio Manager. Ønsket lokasjon er vårt kontor i Oslo, men våre kontorer i Trondheim og Kristiansand er også mulig. En del reisevirksomhet må påberegnes.

Fylke:  Oslo
Jobbtype:  Fast
Heltid/Deltid:  Heltid
Arbeidstid:  Dag
Søknadsfrist:  08.06.2023
Arbeidssted:  Oslo, Kristiansand, Trondheim
Kontaktpersoner:  Kristine Lund, mob:  +47 90581942
[Søk her] [Skriv ut]

Elkem ble etablert i 1904 og har over 7000 ansatte globalt. Vi er en bærekraftsleder, og tilbyr avanserte materialløsninger inkludert: silikoner, silisiumprodukter og karbonløsninger, som hjelper kundene våre med å levere innovasjon innen områdene: elektrisk mobilitet, digital kommunikasjon, helse og personlig pleie samt smartere og mer bærekraftige byer. Elkem er notert på Oslo Børs (ticker: ELK). www.elkem.com.
Vi er forpliktet til å bygge et mangfoldig, rettferdig og inkluderende arbeidsmiljø der alles bidrag blir verdsatt. Vi oppfordrer søknader fra ulike bakgrunner, inkludert: alder, kjønn, religion, rase, nasjonal eller etnisk opprinnelse, kulturell bakgrunn, sosial gruppe, funksjonshemming, seksuell legning, sivilstatus eller annen beskyttet status.

Elkem Silicon Products har fire verk som produserer spesialprodukter innen silisium og Elkem Microsilica®, to forskningssentre, tre kvartsgruver, enheter for videreprosessering av verkenes produkter og et globalt salgsapparat.