Er du vår nye Energimontør?

Energimontør

Helse, miljø og sikkerhet har høyeste prioritet i Elkem. Elkem har en målsetting om null skader på egne og leverandørers ansatte, og arbeider systematisk med å redusere antall skader og negativ helse- og miljøpåvirkning.

Elkem Salten er i en drivende utvikling. Smelteverket har nå bygget om sin tredje og siste ovn til en ny lavutslipps ovn innenfor NOx, det bygges også et energigjenvinningsanlegg som skal gjenvinne ca. 300 GWh, og vi jobber målbevisst på mange områder både innenfor indre miljø og ytre miljø for å ta nye steg innenfor HMS.

Stillingen hører til elektroområdet i vår teknisk avdeling. Elektroanleggene omfatter linjer, transformatorer, koblingsanlegg, generatorer i spenningsområde 132, 30, 6 KV,  samt transformatorer og prosessanlegg for hele smelteverkets 3 smelteovner. Årsforbruk av elektrisk kraft er om lag 1000 GWh.

Dei viktigste arbeidsoppgaver  vil være:

  • Områdeansvar for høyspentanlegget for kraftproduksjon, smelteverk og kraftlinjer
  • Deltaking i prosjekt- og forbedringsarbeid
  • Deltakelse i hjemmevaktsordning

Ønskelige kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som energimontør
  • Gode holdninger til HMS
  • Initiativrik og engasjert
  • Erfaring med bruk av PC som oppfølgingssystem
  • Førerkort kl. B
  • God muntlig og skriftlig framstillingsevne både på norsk og engelsk

Stillingen rapporterer til elektrosjef

Elkem Salten kan tilby et spennende og variert arbeid i et av verdens største og mest energieffektive silisiumverk.

Fylke:  Nordland
Jobbtype:  Fast
Heltid/Deltid:  Heltid
Arbeidstid:  Dag
Søknadsfrist:  25.10.2020
Tiltredelse:  Avtales
Arbeidssted:  Straumen i Sørfold
Kontaktpersoner:  Kenneth Strømsnes, tlf:  +47 99563256
[Send søknad] [Skriv ut]

Vi i Elkem er med på å løse noen av verdens viktigste utfordringer, som klimaendringer, energisikkerhet og urbanisering. Som en av verdens ledende produsenter av silikoner og silisiumløsninger, jobber vi hver dag for å akselerere overgangen til en mer bærekraftig fremtid. Elkem har produkter i hele verdikjeden fra kvarts til silisium og spesialsilikoner, samt sterke markedsposisjoner innen støperilegeringer og karbonmaterialer. Vi er 6200 ansatte fordelt på 29 verk og salgskontorer i 28 land.

Elkem Salten er med sine 170 ansatte et av verdens største og mest moderne silisiumverk med en årlig omsetning på ca 1.500 MNOK. Elkem Salten har et moderne teknisk anlegg med tre smelteovner for silisiumlegeringer og microsilica. Verket ligger i Sørfold kommune, 16 km nord for Fauske, i naturskjønne omgivelser som gir rike muligheter for friluftsliv.